Reacties

Wil je weten of mijn manier van werken past bij de vragen waar jij een antwoord op zoekt en of ik de persoon ben om jou daarbij te helpen? Bel me gerust voor meer informatie of een kennismaking. En lees hieronder alvast de ervaringen van anderen die je voorgingen.

  • “Adrie legt veel nadruk op je gevoel (je hart) en wat het met je lichaam doet. Dat geeft mij nieuwe inzichten.”
  • “Ik vond de sessie dat we buiten liepen en Adrie een rollenspel deed, waarbij hij mijn vader imiteerde erg confronterend; ik merkte dat het me raakte. Dat gaf me nieuwe inzichten.”
  • “Mijn leven gaat voor mijn gevoel steeds beter. En het gevoel..., dat is toch wel het allerbelangrijkste.”
  • “Ik vind Adrie een zeer prettige gesprekspartner. Hij luistert scherp, stelt de juiste vragen en is bijzonder integer. Ik voelde me altijd bijzonder op m’n gemak bij hem. Voelde me vrij om te praten en gevoelens te uiten.”
  • “Ik heb Adrie ervaren als een zeer gedegen en consciëntieuze coach. Op een respectvolle wijze weet hij je uit te nodigen om moeilijke onderwerpen aan te gaan. Juist door de veiligheid die hij biedt en de methodes die hij toepast komt het gesprek verder. Bij Adrie ben je in goede handen.”
  • "Adrie heeft mij geholpen te leren herkennen hoe mijn lichaam reageert in situaties van stress en onzekerheid en de oorzaken hiervan te onderzoeken. Door dit bewustzijn heb ik geleidelijk handvatten kunnen creëren die me ruimte geven om meer op mijn intuïtie te varen. Ik sta nu een stuk steviger. Daar heb ik zowel privé als professioneel enorm veel profijt van".